Feedback formulierHandleiding

Vetarm

Deze week gaan we zo vetloos mogelijk eten. Het koken doen we vetloos, dus zonder boter of olie. Dat lijkt misschien lastig, maar het valt heel erg mee. Bij de Blokker koop je bijvoorbeeld voor nog geen € 3,- een panfolie. Met deze panfolie in de koekenpan kun je het gerecht gaar laten worden in zijn eigen vocht, zonder dat je boter of olie gebruikt.

Ook zijn er verschillende alternatieven voor vette sauzen. Kijk hiervoor bij de vetvrije sauzen. In plaats van boter en vet zal veel gebruik gemaakt worden van mineraalwater met sproedel (bijvoorbeeld Spa rood). Hiermee blijk je bijvoorbeeld uitjes prima te kunnen fruiten.

Zoutarm

Doordat zout en vet in al ons voedsel is verwerkt, krijgen we hiervan meer dan voldoende binnen. Het is dan ook aan te raden om zoutloos te koken. Zet de zoutpot voor uw gezinsleden op tafel, maar dikke kans dat ze daar geen gebruik van zullen maken.

Het gebruik van kruiden is een prima vervanger voor zout. In de supermarkt kunt u viskruiden zonder zout en cayun zonder zout kopen. Heerlijke gemengde kruiden waar je veel profijt van zult hebben. Kijk ook op onze aparte pagina met ingredienten voor meer informatie over kruiden.

Suikervrij

De Stress Detox Week schrijft voor te minderen met (witte) suiker. Waarom gewoon deze week de suiker maar niet helemaal afschaffen? Je kunt deze week dan meteen wat meer afvallen. Toch ook mooi meegenomen! In plaats van suiker gebruik je zoetstof. Let er alleen wel goed op dat in de zoetstof geen aspartaam zit. Aspartaam is een middel dat zeer slecht voor de gezondheid is en o.a. in hoge mate kankerverwekkend is.

Wij hopen dat je met de bijbehorende recepten heerlijke maaltijden op tafel zet. Als je zelf experimenteert en een heerlijk (en gezond) gerecht op tafel weet te zetten, geef je recept dan door. Anderen kunnen hier dan ook weer van profiteren!

Detox Recepten

De lekkerste stressdetox recepten. Deze maaltijden zijn supergezond, licht verteerbaar en geven je de nodige energyboost!7-Day Recharge

Haal stress uit je lijf, breng balans in je leven: ga de uitdaging aan met jezelf. Start vandaag nog met de 7-Day Recharge!Tips bij stress

Op zoek naar een betere balans in je drukke leven? Vind hier inspiratie en lees de laatste tips om te relaxen en te stressdetoxen.Stressdetox.net located at Leidsestraat 74 , Amsterdam, Netherlands . Reviewed by 154 customers rated: 4.8 / 5