Feedback formulierTips

  • Tijdens het fruiten van bijvoorbeeld een ui kunt u heel goed in plaats van boter of olie mineraalwater met sproedel (Spa rood) gebruiken. U zult dit dan ook regelmatig in de recepten aantreffen.
  • De witte sauzen zijn nu aangegeven met als basis komkommer, maar u kunt hier elke groente voor gebruiken.
  • Groenten zijn het lekkerste als ze gestoomd worden. De smaken blijven veel beter bewaard. Voor nog minder dan € 3,- koopt u een stoomnetje dat in elke pan gezet kan worden. Water tot de bovenkant van de pootjes van het netje, groente in het netje, deksel op de pan en op een hittebron gaar laten worden.
  • Een panfolie is een echte aanrader! Voor minder dan € 3,- koopt u er eentje bij Blokker en soms zelfs nog wel bij andere winkels voor veel minder. U kunt hierop bijna alles bakken, alleen geen ei.
  • Als u na deze week vegetarisch eten weer trek heeft in een lekker stuk vlees, neemt u dan vooral geen vet vlees. Je ziet niet altijd het vet zitten, zoals bijvoorbeeld in varkensvlees. Beperkt u tot rundvlees, kip, kalkoen etc. Vlees kunt u prima klaarmaken in een grillpan, u hoeft dan geen vet te gebruiken. Of in de koekenpan met een panfolie erin. Nadat het vlees een mooie bruine kleur heeft gekregen zet u de hittebron laag en doet er een scheutje mineraalwater met sproedel bij. Elke keer als het vocht weer wat ingedampt is, giet u er weer een scheutje bij. U vlees blijft heerlijk mals en tot slot heeft u een heerlijke jus omdat het vlees altijd wat van zijn vocht verliest. Als het vlees bijna klaar is kunt u nog wat uien, knoflook, evt. gember, kruiden toevoegen.  U haalt dan het vlees uit de pan en giet nog een scheutje mineraalwater toe en laat de de andere ingredienten helemaal garen. U heeft dan een heerlijke jus met met allemaal smaakvolle andere ingredienten.
  • Bij de recepten zijn we er nergens van uitgegaan dat u in het bezit bent van een rookpan. Heeft u een rookpan, dan kunt u elke vis aan één stuk hier heerlijk in roken. Zalm wordt zo mals dat hij op de tong smelt.

Heeft u nog meer handige tips, wij horen het graag van u!

Detox Recepten

De lekkerste stressdetox recepten. Deze maaltijden zijn supergezond, licht verteerbaar en geven je de nodige energyboost!7-Day Recharge

Haal stress uit je lijf, breng balans in je leven: ga de uitdaging aan met jezelf. Start vandaag nog met de 7-Day Recharge!Tips bij stress

Op zoek naar een betere balans in je drukke leven? Vind hier inspiratie en lees de laatste tips om te relaxen en te stressdetoxen.Stressdetox.net located at Leidsestraat 74 , Amsterdam, Netherlands . Reviewed by 154 customers rated: 4.8 / 5