Feedback formulierIn de media

Januari 2014 – 7-Day Recharge bij Show Vandaag op SBS6

Screen Shot 2014 02 23 at 3.11.30 PM In de media

Voedingsdeskundige Vivian Reijs, (Vivonline.nl), presenteerde tijdens de nieuwjaarsuitzending van Show Vandaag de 7-Day Recharge aan o.a. Beau van Erven Dorens en Kim Lian. Bekijk de uitzending hier.

November 2013 – ELLE Magazine test 7-Day Recharge

 

Screen Shot 2013 11 07 at 7.21.06 PM In de mediaDe Vlaamse editie van ELLE test deze maand de 7-Day Recharge. Hieronder vind je een paar citaten uit het verslag:

‘Op het werk schakel ik de automatische e-mail uit en begin eerst met iets anders voor ik mijn mailbox open. Elk uur neem ik een pauze van vijf minuten. Ik ben rustiger.’

‘Een week lang heb ik hard gewerkt. Aan mezelf. Maar het resultaat mag er zijn. Ik voel me rustig, heb terug een klare kijk op de zaken en de spanning in mijn schouders is verdwenen. Vanaf nu kan ik weer ‘gewoon’ doen.’

‘Een paar kleine nieuwe rituelen, zowel op het werk als thuis, die me dagelijks tot rust brengen en me weerbaarder maken tegen stress.’

Lees het volledige test rapport van ELLE hier!

 

ellecover e1336887245222 In de media

Januari 2012 – ELLE Magazine

Een van de eerste artikelen over de 7-Day Recharge (voorheen de Stressdetox Week) verscheen in ELLE. In een interessant verhaal over de afleidingen van het moderne leven, schreef het magazine onder andere:

‘Een detox programma dat je leert om zen door het moderne leven te gaan’

Lees hier het volledige artikel van ELLE magazine

 

 

 

Persbericht

Oktober 2012 – PERSBERICHT – 7-Day Recharge haal stress uit je lijf, breng balans in je leven

Nu de financiële crisis aanhoudt en de druk toeneemt, maakt stress steeds meer slachtoffers in Nederland. De 7-Day Recharge biedt hulp met een nieuw programma dat mensen weerbaarder maakt tegen stress. 

40 procent van het ziekteverzuim is stress gerelateerd. Dat kost ons in Nederland 6 miljard euro per jaar,’ zei filosoof Joke Hermsen in het NRC Handelsblad. Stress wordt ook wel de sluipmoordenaar van deze tijd genoemd, omdat het op directe en indirecte manieren is gelinkt aan een groot aantal ziektes en mentale problemen.

Social burn-out

Tools als Twitter, Facebook, E-mail en WhatsApp schreeuwen iedere dag om onze aandacht. De druk om van alles op de hoogte te blijven zou volgens een onderzoek bij jongeren zelfs tot social-media stress leiden of, in de woorden van dezelfde filosoof Hermsen, ervoor zorgen dat we ‘massaal op een burn-out van ons brein’ afstevenen. Ook verhoogde werkdruk, slechte voedingspatronen en overal bereikbaar zijn, zorgt bij menigeen voor extra stress.

7-Day Recharge

Tijdens de 7-Day Recharge leer je technieken om beter met deze veroorzakers van stress om te gaan. Het programma biedt inzichten om gevaarlijke situaties te herkennen en oefeningen om ze de baas te zijn. Je leert meer van het moment te genieten en verwachtingen en zorgen te temperen.

Dit doe je onder andere met behulp van meditatietraining, zonder dat het zweverig wordt. Zonder ‘Tjaka’s’ of Chakra’s. Het detox-menu speelt in op een meer bewuste consumptie en met ademhalingsoefeningen breng je rust terug in de dagelijkse hectiek.

De 7-Day Recharge brengt bewezen technieken uit de wetenschap en de rust uit Oosterse kuuroorden naar je eigen huiskamer. Je neemt een week vakantie van je stress, terwijl je gewoon door kunt blijven werken en zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten.

De 7-Day Recharge is een interactief programma met daarin:

  • Meditatie en mindfulness oefeningen
  • Technieken om stressvolle gewoontes te herkennen en doorbreken
  • Methodes die je leren prioriteiten te stellen
  • Ademhalingsoefeningen
  • Een menu dat je leert bewust en gezond te eten
  • Richtlijnen om je nachtrust te verbeteren

Haal stress uit je lijf, breng balans in je leven

=============================================

Detox Recepten

De lekkerste stressdetox recepten. Deze maaltijden zijn supergezond, licht verteerbaar en geven je de nodige energyboost!7-Day Recharge

Haal stress uit je lijf, breng balans in je leven: ga de uitdaging aan met jezelf. Start vandaag nog met de 7-Day Recharge!Tips bij stress

Op zoek naar een betere balans in je drukke leven? Vind hier inspiratie en lees de laatste tips om te relaxen en te stressdetoxen.Stressdetox.net located at Leidsestraat 74 , Amsterdam, Netherlands . Reviewed by 154 customers rated: 4.8 / 5