Feedback formulierHet team

Femke is gespecialiseerd in yoga. Ze richt zich vooral op wat het lichaam wél kan in plaats van wat het niet kan. Op een speelse manier weet ze mensen naar hun eigen rustpunt te begeleiden.

Tijdens de 7-Day Recharge begeleidt Femke dagelijks de yoga-oefeningen.

 

 

 

 

njum Het team

Chantal Soeters – voedingsdeskundige

Voeding kan een bron zijn van kracht, rust en energie, daar weet Chantal alles van. Chantal gelooft dat bewust leven en bewust eten iedereen kan helpen meer kalmte te ervaren.

Chantal verzorgt de recepten en helpt bij voedingskeuzes tijdens de 7-Day Recharge.

 

 

 

 

f7y Het team

Suzan van de Roemer – meditatiebegeleider en mindfulnesstrainer

Suzan is een ware goeroe op het gebied van meditatie en mindfulness. Ze helpt mensen inzicht te krijgen in hoe hun gedachtes werken en om stressvolle gedachten een plek te kunnen geven.

Voor 7-Day Recharge heeft ze haar kennis met liefde gedeeld.

 

 

 

 

ijnf Het team

Tjarko Erdtsieck – (sport) psycholoog

Als trainer in het bedrijfsleven en als mental coach in de topsport kan Tjarko mensen begeleiden en inzicht bieden in het gedrag dat ze vertonen.

Binnen 7-Day Recharge verzorgt hij de training voor het bedrijfsleven. De training kan worden gezien als een kick off van de 7-Day Recharge.

 

 

 

 

 

dlao Het team

Keetie Klinkenberg – yogadocent

Keetie geeft met veel plezier yogalessen en verzorgt yogatrainingen en -workshops bij grote bedrijven.

Als onderdeel van 7-Day Recharge voor bedrijven verzorgt zij laagdrempelige yogasessies. In een dagdeel laat zij deelnemers ervaren hoe leuk yoga is en geeft ze tips om dit makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven.

‘Go with the flow of live’ is dan ook een van haar favoriete uitspraken.

 

 

 

4fde Het team

Wilma Werkheim – yogadocent

Wilma is een sportieve duizendpoot, maar yoga komt bij haar op nummer 1. Ze wil vooral plezier in yoga overbrengen aan haar leerlingen. Haar levensmotto ‘Don’t be afraid to sprakle’ werkt aanstekelijk.

Ook Wilma verzorgt laagdrempelige yogalessen tijdens het 7-Day Recharge programma voor bedrijven.

 

 

 

 

y6au Het team

Wendeline Rosing-Heijnis – Stressdetox Oostenrijk

Wendeline weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed op je voeding te letten. Zij is bovendien zo’n groot voorstandster van het 7-Day Recharge programma, dat zij besloot om het programma in het Duits te vertalen, en is nu verantwoordelijk voor de Duitstalige versie (stressdetox.at).

 

 

 

 

59p9 Het team

Klaudia Modre – Stressdetox Oostenrijk

Klaudia is een gediplomeerd voedingsdeskundige en mentalcoach. Haar inbreng is zeer waardevol voor het 7-Day Recharge programma in Oostenrijk.

 

 

 

 

 

x7im Het team

Hidde de Vries – oprichter

‘LIVE your life’ is het motto van Hidde. Hij is samen met Ger de bedenker van het 7-Day Recharge programma.

 

 

 

 

 

 

or03 Het team

Ger Post – contentmanager

Ger is specialist op het gebied van stress en de effecten van slaap op het brein. Hij is bovendien journalist en heeft deze passies gecombineerd in de artikelen die hij schrijft voor 7-Day Recharge.

 

 

 

 

 

Contact met Stressdetox.net

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over Stressdetox.net of over de 7-Day Recharge, dan horen we die graag!  Je kunt een e-mail sturen aan info@stressdetox.net. Wij streven ernaar binnen 48 uur antwoord te geven.

Of bel met 085 – 401 2 444

LET OP: het is momenteel razend druk. We doen ons uiterste best iedereen zsm van dienst te zijn. Graag in onderstaande gevallen mailen, aangezien we je dan beter van dienst kunnen zijn:

  • Geen recepten ontvangen? Mail dan naar info@stressdetox.net zodat we deze direct kunnen nasturen.
  • Problemen met Groupon-code activeren? Mail dan je Groupon-voucher naar info@stressdetox.net zodat wij deze voor je kunnen activeren.

Stressdetox.net

Reguliersgracht 107C, 1017 LP Amsterdam, Nederland Stressdetox.net staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27319781 Belastingnummer NL819477916B01 ISBN-nummer 978-90-820347-0-7

Hier vind je onze Privacy Policy

 

Detox Recepten

De lekkerste stressdetox recepten. Deze maaltijden zijn supergezond, licht verteerbaar en geven je de nodige energyboost!7-Day Recharge

Haal stress uit je lijf, breng balans in je leven: ga de uitdaging aan met jezelf. Start vandaag nog met de 7-Day Recharge!Tips bij stress

Op zoek naar een betere balans in je drukke leven? Vind hier inspiratie en lees de laatste tips om te relaxen en te stressdetoxen.Stressdetox.net located at Leidsestraat 74 , Amsterdam, Netherlands . Reviewed by 154 customers rated: 4.8 / 5