Feedback formulierChantal Soeters - voedingsdeskundige

Chantal Chantal Soeters   voedingsdeskundigeChantal Soeters is yogadocent en health coach. Als yogadocent geeft ze groeps- en privéyogalessen bij Delight Yoga in het centrum van Amsterdam. Vanuit haar eigen bedrijf Opentothepresent geeft ze daarnaast workshops en trainingen voor bedrijven op het gebied van yoga, mindfulness en voeding.

Als Chantal niet op haar yogamat staat of met klanten in gesprek is, staat ze in haar keuken te experimenteren met gezonde en lekkere recepten voor haar blog. Chantal gelooft dat bewust leven en bewust eten iedereen kan helpen meer kalmte te ervaren en meer contact te maken met wat echt belangrijk is in het leven.

Als health coach helpt ze hardwerkende ondernemers en professionals om de juiste balans te vinden tussen carrière, gezond leven en genieten van wat het leven te bieden heeft. Ze inspireert hen om hun eigen pad te bewandelen, hun intuïtie te volgen en bewuste keuzes te maken.

‘Voeding als bron van kracht en energie’

Wat je dag in dag uit eet speelt een belangrijke rol in hoe je je voelt. Voeding kan een bron zijn van kracht, rust en energie maar je kunt er ook moe, geïrriteerd of ziek van worden. Voeding speelt daarnaast een belangrijke rol in het omgaan met stress.

Chantal begrijpt als geen ander hoe goede voeding en bewust in het leven staan je leven kan veranderen. Na jarenlang kwakkelen met haar gezondheid, is ze zich serieus gaan verdiepen in voeding. Al heel snel kwam ze haar erachter dat bepaalde voedingsmiddelen haar ziek maakten en andere voedingsmiddelen haar juist energie gaven. Als je de juiste dingen eet voor jouw lichaam houd je energie over voor de dingen die je belangrijk vindt. In het dagelijkse leven heb je al genoeg aan je hoofd en heb je al je energie nodig voor je carrière, je passies en je privéleven.

Door erachter te komen wat werkt voor jou en je intuïtie te volgen, voel je je fitter, gelukkiger en zit je lekkerder in je vel. Tijdens de 7-Day Recharge geeft Chantal je tips en ideeën voor gezonde en lekkere maaltijden.

Wil je erachter of health coaching werkt voor jou? Lees meer hier.

Detox Recepten

De lekkerste stressdetox recepten. Deze maaltijden zijn supergezond, licht verteerbaar en geven je de nodige energyboost!7-Day Recharge

Haal stress uit je lijf, breng balans in je leven: ga de uitdaging aan met jezelf. Start vandaag nog met de 7-Day Recharge!Tips bij stress

Op zoek naar een betere balans in je drukke leven? Vind hier inspiratie en lees de laatste tips om te relaxen en te stressdetoxen.Stressdetox.net located at Leidsestraat 74 , Amsterdam, Netherlands . Reviewed by 154 customers rated: 4.8 / 5